SAAGE TUTTAVAKS!

Riki ja Kiki on vahvad, armsad ja naljakad klounipreilid.
Riki on vanem õde, ta on kartmatu ja jube tark (vähemalt ta ise arvab nii) , talle meeldib kogu aeg targutada ja õpetada Kikit. Riki räägib hästi palju ja hästi kiiresti nii et vahel pole mitte midagi aru saada mida ta räägib. Kiki segab ka pidevalt vahele ja siis tal läheb kõik sassi ja seetõttu on ta jutt vahel väga segapudruna sassis. Riki armastab üle kõige maailmas lilli ja liblikaid.
Kiki on Rikist noorem, tal on pikad värvilised juuksed ja tema tukk on nii pikk et ta silmi pole peaaegu et näha, aga Kikile see meeldibki sest ta on väga arg ja kartlik ja siis ta ei pea kellegile silma vaatama. Ta räägib vähe aga kui räägib siis ainult naljakaid asju. Tema armastab üle kõige maailmas kilpkonnasid,siniseid, kollaseid,rohelisi. Kiki oskab meisterdada igasugu imelikke asju.
Kui soovid rohkem teada neist kahest vahvast tüdrukust, siis kutsu nad külla ning saad teada kus nad elavad, kes on nende ema-isa ning mis imetrikke nad teha oskavad!
Tunni ajasesse programmi kuulub lasteteater “SHH!!“ ( teatrietendusse kaasame ka lapsed ja kestab 20 min),õhupalliloomad, trikitamised lastega ja naljad. Klounipreilisid saab kutsuda sünnipäevadele, lasteaedadesse, koolidesse, ettevõtete kliendipäevadele,firmapidudele ja teistele üritustele.

 

[envira-gallery id=”810″]